Casper

Dit is de homepage van poes Casper. Haar levensloop in het kort: Ze is in de eerste helft van 1998 geboren. De eerste maanden van haar leven heeft ze op een boerderij doorgebracht, samen met haar zusje Hobbes, een of meer honden en nog zo wat dieren. Toen kwam ze samen met Hobbes in een gewoon huis in Delfgauw te wonen. Na een paar jaar is ze gesteriliseerd.

Casper zit graag op schoot en vind het heerlijk als je haar wat aandacht geeft. Een stukje wandelen met de baas is ook geweldig. Maar ze is ook verlegen; als er vreemde mensen komen dan weet Casper zich goed te verstoppen. Ook honden en auto's ziet ze liever gaan dan komen.

closeup 1   closeup 2

Ze is lui, zoals het een poes betaamt. Ze ligt graag op de bank of in de hangmat.

op de bank   in de hangmat

Buiten is het ook leuk, lekker op jacht naar vogeltjes. Die ze meestal toch niet kan vangen omdat vogeltjes kunnen vliegen en Casper niet. Nja, dan wil ze maar weer naar binnen, dus dan gaat ze netjes aankloppen. Maar soms is ze langer van huis, en af en toe een nachtje buiten slapen vind ze ook niet erg.

op jacht   ik wil naar binnen

Ze houdt natuurlijk ook van eten. Haar dieet bestaat uit een ontbijt van droogvoer (Tom Poes Variantjes) en een diner van blikvoer (Tom Poes Brokjes in Saus; paté mot ze niet). Daarnaast eet ze natuurlijk zo ongeveer alles wat je haar voorzet of wat ze te pakken kan krijgen (het is immers een kat). Er is iets waar je haar altijd voor kan wakker maken (niet dat dat nodig is, ze heeft het ook in haar slaap meteen door): ijs.

diner   toetje

index