Geboren!

Philip besloot dat de tijd gekomen was op zondag vijf december, rond een uur of tien 's ochtends. Nou, dat heeft hij uitstekend getimed. De aanstaande papa kon nog net een beetje uitslapen. Het verkeer (welk verkeer?) is dan ook heerlijk rustig, zodat we bijzonder snel bij het ziekenhuis waren.

Maarja, het is wel spannend he. Dus was aanstaande papa in de haast om naar het ziekenhuis te gaan zijn fototoestel vergeten. En er was natuurlijk geen tijd om daarvoor terug te gaan. Gelukkig konden we bij het ziekenhuis een wegwerptoestelletje kopen, maar die foto's zijn voorlopig niet digitaal beschikbaar.

Pheilien werd in het ziekenhuis in een weeënkamer gelegd. En die weeën kwamen ook al gauw. Na een uurtje werd ze verhuisd naar de verloskamer. Na nog een uurtje weeën kwam de eigenlijke bevalling, en die ging heel voorspoedig: binnen een paar minuten was Philip ter wereld gekomen.

Aan het eind van de middag of aan het begin van de avond kwamen de trotse opa, oma en oom de nieuwe aanwinst bekijken. Papa zelf werd 's avonds laat door het verplegend personeel weggestuurd. Maar de volgende ochtend was papa terug, mét fototoestel.


Philip op schoot bij de jarige mama
Philip
Philip en zijn trotse papa

vorige index volgende